Adidas keepershandschoen ACE junior

Deel dit met je vrienden:

SKU N/A Categories , Product Brand:

Adidas keepershandschoen ACE junior

Met de nieuwe Ace handschoenen van Adidas verzeker je je ervan dat je alle benodigdheden hebt wanneer je het verschil tussen winst en verlies moet maken!

De palm is gemaakt met een 3,5 mm dik allround latex dat voor een goede grip zorgt, ongeacht de weersomstandigheden. Onder deze latexlaag is een 4mm dikke schuimvulling, zodat je een goede bescherming en schokdemping krijgt wanneer je tegenstander een hard schot voor je in huis heeft. De handschoen komt met een Flat Palm cut, wat een klassieke cut is met de naden aan de buitenzijde. Deze cut was de eerste voor keepershandschoenen, en is vandaag de dag nog altijd de meestgebruikte. De Flat Palm Cut geeft een traditionele fit en een optimaal balcontact.

De achterzijde is ook gemaakt van latex, waardoor je handschoen comfortabel zit en een verbeterde bescherming geeft wanneer je de bal weg moet stompen. Daarnaast is de handschoen uitgerust met Fingersave, welke je de beste en meest optimale bescherming geeft aan zowel van je vingers en de achterzijde van je hand. Fingersave is ontwikkeld om druk van harde schoten te kunnen weerstaan, zodat je vingers en de achterzijde van je hand niet achterover kunnen klappen, wat betekend dat je blessures voorkomt.

Oorspronkelijke prijs was: €39,95.Huidige prijs is: €24,95.

Bij de Vaan sportoutlet

ALTIJD DE SCHERPSTE prijs