Over ons

De vaan teamcenter, sportoutlet & Vuurwerk

+ Waar het allemaal begon

Op 1 januari 2005 is De Vaan Partijhandel opgericht. De Partijhandel richtte zich destijds voornamelijk op het inkopen van grote partijen goederen (zoals kleding, feestartikelen en wenskaarten) vaak uit failissementen en overstock.

Regelmatig zat hier ook een partij sportkleding bij, dit sloeg aan. Door mijn interesses en kennis op dit gebied zijn wij ons steeds meer gaan richten op het inkopen van partijen sportkleding direct van de fabrikant. Omdat wij rechtstreeks met de fabrikant te maken hebben, kunnen we deze restpartijen sportkleding tegen stuntprijzen aanbieden bij verenigingen, clubs en scholen. Dit werd zo’n groot succes dat we ons steeds meer zijn gaan specialiseren in sportkleding, van waaruit De Vaan Sportoutlet is ontstaan.

Na bijna 4 jaar was het tijd voor de volgende stap. De Vaan Teamcenter werd opgericht en opende zijn deuren op 5 april 2014. 

De Vaan Teamcenter is speciaal opgericht om sportverenigingen, -clubs, -teams en scholen beter te kunnen bedienen. Wij verkopen de reguliere collectie van de bekende sportmerken Masita, Robey en Jartazi tegen zeer aantrekkelijke prijzen (+/- 20% korting op de catalogusprijzen). 

Per contractclub richten wij een speciale clubcorner in waar de clubcollectie komt te hangen, zowel in onze fysieke winkel als op de website. De club en de leden kunnen hier terecht voor al hun sportaankopen. 90% van jouw clubassortiment hebben wij op voorraad! 

De Vaan Teamcenter heeft als doel het ontzorgen van jouw club op het gebied van kleding. Door onze jarenlange ervaring en ons servicegerichte werken proberen wij zoveel mogelijk van de kledingzorgen uit handen te nemen.

Drukkerij

Vanaf 1 maart 2019 zit onze vaste drukker, PW Bedrukkingen, in onze showroom. Hierdoor kunnen wij bestellingen inclusief bedrukking nog sneller leveren en is het ook mogelijk om à la minute o.a. initialen op kleding te laten drukken.

+ DE VAAN Teamcenter & sportoutlet

+ DE VAAN vuurwerk

Letterlijk als klap op de vuurpijl verkopen wij sinds 31 december 2009 vuurwerk op de Zuidhoek. Vanaf eind november is de De Vaan Vuurwerk website weer online met het nieuwste assortiment vuurwerk. 

In juni 2016 hebben wij de mogelijkheid gekregen om een 2e vuurwerkwinkel te beginnen, namelijk op de Schammenkamp/ Slinge, voor bekenden op Rotterdam Zuid Vuurwerkspecialist Cultivar. Vanaf december 2016 verkopen wij hier dus ook vuurwerk  onder de noemer Cultivar de Vaan. Mede door deze overname zijn wij, naast Mercurius vuurwerk, ook vuurwerk gaan verkopen van het merk Pro-Line.  

+ de vaan supporters

+ Contact ons

Waar kun je ons vinden?