De Vaan Sportoutlet

altijd de Scherpste prijs

+ Zoek in de outlet

Wedstrijd

Alles voor het spelen
van de perfecte wedstrijd

Training

Comfortabele kleding zodat je
het beste uit jezelf kan halen

Winter Artikelen

Klaar voor de winter, bereid je goed voor

schoenen

Voor de beste techniek en grip
op alle ondergronden

Sporttassen en backpacks

ballen

Voetballen van de merken Derbystar,
Masita, Erima en Beltona

accessoires

Trainingsattributen, bidons,
ballenzakken 

keepers

Alles voor de keepers
van een tenue tot handschoenen

Cruyff vrijetijdskleding

+ DE VAAN SPORTOUTLET AL JAREN EEN BEGRIP

Wij zijn de specialist in het aankleden jouw sportteam! Dit omdat wij een unieke combinatie in aanbod hebben. Wij hebben namelijk naast de reguliere collecties van veel grote sportmerken (meer informatie zie onze Teamwear pagina), ook altijd een ruime hoeveelheid Outlet artikelen op voorraad. Hierbij valt te denken aan trainings- en presentatiepakken, windbreakers, coachjassen, sportshirts en polo’s, shorts, sporttassen, sportkousen en sweaters van de merken Masita, Robey en Jartazi. Zo kunnen wij veelal een tenue aanbieden wat goedkoper dan onze concurrent is, doordat wij een mix kunnen maken uit ons Outlet assortiment en deze aan kunnen vullen met artikelen uit de reguliere collecties. Voor offertes voor teams, clubs of scholen, kun je het beste contact per email opnemen.

Onze Outlet collectie sportschoenen, voetbalschoenen en sneakers van o.a. Adidas, Nike en Under Armour wisselt regelmatig en kunnen we tegen absolute bodemprijzen aanbieden.

JULY_WEBSITE_SIGNINGS_5
de-vaan-homepage-contact

+ VRAGEN OVER JE BESTELLING?

Voor vragen/ opmerkingen over je bestelling of voor het aanvragen van een offerte, zijn wij telefonisch of per email te bereiken middels onderstaande contactgegevens. Voor meer persoonlijk contact ben je  natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

Arjen Vaandrager
info@de-vaan.nl | +31 (6) – 418 586 48

Bij de Vaan sportoutlet

ALTIJD DE SCHERPSTE prijs