De Vaan Teamcenter, uw specialist in Teamwear! Bent u voor uw sportvereniging, -club of school op zoek naar teamkleding, dan bent u bij De Vaan Teamcenter aan het juiste adres!

Wij zijn al jaren een toonaangevend bedrijf in Teamwear met De Vaan Sportoutlet en hebben klanten door heel Nederland. Of het nou om handbal, korfbal, karate, zwemmen of voetbal gaat, wij hebben de juiste kleding voor u tegen een aantrekkelijke prijs! Doordat we met een standaard korting werken van +/-25%  op de kleding, en zelfs 35% op de voetballen van Masita, is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen in onze showroom, de catalogus te bekijken en eventueel een offerte aan te vragen.

Op 5 april 2014 hebben wij een nieuw Teamcenter op Zuidhoek 27 in Rotterdam Zuid geopend, die zich speciaal richt op het aankleden van teams, verenigingen, clubs en scholen. De contractclubs van De Vaan hebben in het Teamcenter een speciale clubcorner, waar de leden terecht kunnen voor hun sportaankopen. In het Teamcenter hebben we ongeveer 90% van de artikelen uit de Masita catalogus op voorraad in diverse kleuren en maten, zodat u altijd even langs kunt komen om iets te passen of te bekijken. Mocht het er dan toch niet zijn kunnen we alles natuurlijk meteen voor u bestellen!

Hieronder kunt u de Masita catalogus bekijken. Mocht u vragen hebben of langs willen komen in de showroom bent u van harte welkom bij De Vaan Teamcenter!


Masita catalogus 2017/2018


ROBEY catalogus 2017/2018


 

 

adres: Zuidhoek 27 - Rotterdam | telefoon: 06 418 586 48 | e-mail: info@de-vaan.nl