Op 1 januari 2005 is De Vaan Partijhandel opgericht. De Partijhandel richtte zich destijds voornamelijk op het inkopen van grote partijen goederen vaak uit failissementen en overstock. Regelmatig zat daar ook een partij sportkleding bij, dit sloeg aan. Hierdoor gingen we ons steeds meer richten op het inkopen van partijen sportkleding direct van de fabrikant. Deze restpartijen sportkleding konden wij hierdoor tegen stuntprijzen aanbieden bij verenigingen, clubs en scholen. Dit werd zo'n groot succes dat we ons steeds meer gingen specialiseren in sportkleding, van daaruit is De Vaan Sportoutlet ontstaan. Voor het actuele aanbod en openingstijden van De Vaan Sportoutlet.

Na bijna 4 jaar was het tijd voor de volgende stap het De Vaan Teamcenter oprichten en dit opende op 5 april 2014 zijn deuren. Het Teamcenter is speciaal opgericht om sportverenigingen, -clubs, -teams en scholen beter te kunnen bedienen. In het Teamcenter verkopen wij de reguliere collectie van sportmerken Masita, Robey en Jartazi tegen zeer aantrekkelijke prijzen (+/- 25% korting op de catalogusprijzen). Doordat wij niet gevestigd zijn in een hele dure winkel op een A-locatie en torenhoge personeelskosten hebben, kunnen wij de prijzen voor u zo laag mogelijk houden. Daarnaast richten wij voor alle clubs onder contract een speciale clubcorner in waar uw clubcollectie komt te hangen. De club en de leden kunnen hier terecht voor al hun sportaankopen. Tevens kunt u middels de flyer op onze website de clubcollecties ook online bekijken en per email bestellen.

Letterlijk als klap op de vuurpijl verkopen wij sinds 31 december 2009 vuurwerk op de Zuidhoek. Vanaf begin december is de De Vaan Vuurwerk website weer online met het nieuwste assortiment vuurwerk. In juni 2016 hebben wij de mogelijkheid gekregen om een 2e vuurwerkwinkel te beginnen, namelijk op de Schammenkamp/ Slinge, voor bekenden op Rotterdam Zuid voorheen Cultivar. In deze winkel hebben wij december 2016 voor het eerst vuurwerk verkocht onder de noemer Cultivar de Vaan. Mede door deze overname zijn wij, naast het Mercurius vuurwerk, ook vuurwerk gaan verkopen van het merk Pro-Line. 

 

 

 

 

adres: Zuidhoek 27 - Rotterdam | telefoon: 06 418 586 48 | e-mail: info@de-vaan.nl