2018

31 juli 2018          -  Nieuwe clubcollecties van Spartaan'20, COAL en Besiktas zijn binnen!

22 mei 2018         -  De Vaan Teamcenter verlengt contracten met r.k.s.v. Spartaan'20 en sv Besiktas


2017

15 november 2017 - De Vaan Teamcenter, Robey Sportswear en SV DRL gaan de komende jaren samenwerking aan

24 oktober 2017    - De Vaan Teamcenter trotse nieuwe kledingsponsor ZBC'97

13 april 2017        -  Soccer Acadamy Spartaan spreekt zijn vertrouwen uit in De Vaan Teamcenter


2016

01 augustus 2016  -
De Vaan Teamcenter en De Vaan Sportoutlet nu onder 1 dak!

18 april 2016        -  Masita opent vernieuwde showroom

 


Nieuwe clubcollecties van Spartaan'20, COAL en Besiktas zijn binnen!

Rotterdam, 31 juli 2018

Na lang wachten is het dan zover de nieuwe Forza collectie van Masita is binnen. Dit betekent dat zowel Spartaan'20, COAL als Besiktas een volledig nieuwe clublijn hebben. Zelf zijn we erg enthousiast over deze nieuwe lijnen. Graag horen we ook uw mening, dus kom snel kijken in onze showroom!

Overigens staan de nieuwe flyers ook online, deze zijn te vinden onder het kopje webwinkel of klik hier. De gehele collectie is ook online per email te bestellen.De Vaan Teamcenter verlengt contracten met r.k.s.v. Spartaan'20 en sv Besiktas

Rotterdam, 22 mei 2018

Verheugd mogen wij melden dat De Vaan Teamcenter de contracten met r.k.s.v. Spartaan’20 en sv Besiktas met 6 seizoenen verlengd heeft.

Na de succesvolle samenwerking de afgelopen 6 jaar met beide clubs, hebben zowel Besiktas als Spartaan'20 besloten de komende 6 seizoenen weer voor Masita en De Vaan te kiezen. Wij danken beide clubs voor het door hun in ons gestelde vertrouwen en gaan graag nog velen jaren middels dezelfde plezierige samenwerking met elkaar door.De Vaan Teamcenter, Robey Sportswear en SV DRL gaan de komende jaren samenwerking aan


Rotterdam, 15 november 2017

Het contact tussen de Vaan en DRL was jaren geleden al gelegd, maar kwam in een stroomversnelling na het faillissement van Sporthuis de Kuip. DRL had nog een lopend contract met Robey en stelde voor dat De Vaan dit over zou nemen als leverancier. Wij van de Vaan waren natuurlijk maar al te bereid dit over te nemen en zo een nieuwe samenwerking aan te gaan. Niet alleen met een nieuwe vereniging, maar ook met een nieuw kledingmerk.

Vanaf heden hebben wij een nieuwe clubcorner in onze showroom ingericht waar de DRL collectie verkrijgbaar is en zijn wij dus ook leverancier van de volledige, mooie teamwear collectie van Robey Sportswear.

Wij verheugen ons enorm op deze nieuwe samenwerking en gaan er vanuit dat dit voor alle partijen een groot succes gaat worden!

 


De Vaan Teamcenter trotse nieuwe kledingsponsor ZBC'97

Rotterdam, 24 oktober 2017

Onderstaand bericht heeft het bestuur van ZBC'97 geplaatst op hun site.

Nadat Hiemstrasport gestopt was als kledingsponsor, heeft het bestuur lang geaarzeld om zich opnieuw, voor een aantal jaren, te laten vastleggen in een contract met een nieuwe leverancier.

De vasthoudendheid, de service en het prachtige aanbod van De Vaan Teamcenter, trok het bestuur over de streep.
Gisteravond heeft het bestuur het nieuwe (kleding)sponsorcontract getekend. Het is een vierjarig contract waarbij, net als de afgelopen drie jaar, kleding van Masita gedragen gaat worden, ook de nieuwe ballen komen hier vandaan. Verder krijgen alle leden van ZBC’97 een korting van 20% op de reguliere collectie.

Wij verheugen ons op deze nieuwe samenwerking die er eigenlijk al jaren is, maar nu in een officieel jasje is gestoken.Soccer Academy Spartaan spreekt zijn vertrouwen uit in De Vaan Teamcenter en gaan een meerjaren samenwerking aan


Rotterdam, 13 april 2017

Soccer Academy Spartaan gaat vanaf heden een langdurige samenwerking met De Vaan en Masita aan om de voetbalschool in een nieuw 'kledingjasje' te steken. Samen hebben wij een speciale clublijn geïntroduceerd voor alle leden van deze voetbalschool. De clublijn is te verkrijgen bij De Vaan Teamcenter in de hiervoor gecreëerde S.A Spartaan corner.

Wij verwelkomen de leden van de Soccer Academy graag met een leuke introductieactie.

De Vaan Teamcenter en De Vaan Sportoutlet nu onder 1 dak!


Rotterdam, 1 augustus 2016Om vaker open te kunnen zijn en de doorstroom van klanten van het Teamcenter naar de Sportoutlet en andersom beter te maken, heeft De Vaan besloten om het Teamcenter en de Sportoutlet onder 1 dak verder te laten groeien. Op deze manier voorkomen we verwarring qua adres en openingstijden en zijn we automatisch meer open met de Outlet. Het adres van het Teamcenter blijft hetzelfde, namelijk Zuidhoek 27 en op dit adres is nu dus ook de Outlet te vinden. We hebben ook en aantal nieuwe producten aan onze Outlet collectie kunnen toevoegen, zoals een aantal soorten Adidas sneakers, Adidas club trainingspakken en Adidas vrijetijdspakken.

We hopen u eerdaags te mogen begroeten in onze vernieuwde Sportoutlet!


Masita opent vernieuwde showroom

Maastricht, 18 april 2016

Op maandag 18 april 2016 heeft Masita hun vernieuwde showroom in Maastricht geopend. Naast de bestaande Masita collectie is er ook ruimte ingericht voor de nieuwe merken die ISBC (de nieuwe holding naam) tegenwoordig in het assortiment heeft, zoals Sells (keepersattributen), Sportdoc (medische producten), Sportquip (trainingsmaterialen) en het Hockey merk Stag.
Jartazi Teamwear nu te koop bij De Vaan Teamcenter


Rotterdam, 1 augustus 2015

Naast het bekende Nederlandse merk Masita heeft De Vaan als 2e merk gekozen voor het populaire Belgische merk Jartazi. In Nederland nog niet zo heel bekend, maar in België is het o.a. kledingleverancier van Champions League deelnemer en landskampioen AA Gent.


Met een 2e Teamwear merk erbij hopen wij een nieuwe en andere markt te kunnen beleveren. Alles uit de nieuwe catalogus van Jartazi is nu te leveren en net als bij Masita krijgt iedereen een standaard korting van 25% op de gehele collectie!


De Vaan Teamcenter en Masita sponsoren ook dit jaar het jeugdkamp van Spartaan’20

Rotterdam, 11 juli 2015

Al meer dan 50 jaar gaat Spartaan’20 met ongeveer 30 vrijwilligers en 80 kinderen naar de bossen van Oosterhout om een geweldige week te beleven vol voetbal, bosspelen en slapenloze nachten. We vinden het super om deze week te sponsoren en als dank daarvoor hebben ze zelfs de voetbalcompetitie De Vaan Teamcenter voetbal competitie genoemd... Daar zijn wij natuurlijk erg trots op!


Spartaan op kamp dat is een feestje! 

SV Besiktas gaat een meerjaren samenwerking aan met De Vaan Teamcenter

Rotterdam, 6 juli 2015

Het gaat ontzettend snel met de samenwerkingen, SV Besiktas is alweer de 5e club die zijn vertrouwen uitspreekt in De Vaan Teamcenter met het ondertekenen van deze overeenkomst!
Nadat het contact eind mei was gelegd met Mustafa Ozturk hebben we de handen ineen geslagen en na enkele gesprekken, met daarbij ook voorzitter Kibar Hira, de overeenkomst kunnen tekenen.

Besiktas is een mooie club die sinds kort gevestigd is in Charlois en op dit moment in de zondag 3e klasse speelt. Mustafa Ozturk over de samenwerking "wij vinden het stoer dat De Vaan Teamcenter de strijd aangaat met de huidige aanbieders in de omgeving. Wij willen een leverancier die meedenkt en waar de klant centraal staat en we denken die gevonden te hebben in De Vaan Teamcenter”.
Arjen Vaandrager; "ik vind het erg leuk dat een club die net verhuisd is naar Charlois nu al de weg naar De Vaan Teamcenter heeft gevonden. Het is een leuke club met een schitterende accommodatie, die hopelijk in de komende jaren kan uitgroeien tot een fijne partner. We gaan er in elk geval samen alles aan doen!"RKSV WCR is de 4de club die zijn vertrouwen in De Vaan Teamcenter uitspreekt

Rotterdam, 26 april 2015

Na Spartaan’20, VV De Heeg en RVV Coal is WCR de 4de club die gaat samenwerken met De Vaan Teamcenter. WCR is een mooie club uit Rhoon, die zowel met de zaterdag als zondag erg actief zijn en ontzettend hard bezig zijn om ook de jeugd verder uit te breiden. Erik de Graaf is werkzaam bij De Vaan Teamcenter en sinds seizoen 2014/2015 de keeper van de zondag afdeling, zodoende zijn we in contact gekomen met elkaar. Na het faillissement van Masita hebben wij WCR een paar keer geholpen met leveringen uit onze voorraad, daarna zijn we met elkaar in gesprek geraakt met deze mooie overeenkomst als resultaat.

Erik de Graaf (De Vaan Teamcenter) zegt hierover "ik vind het ontzettend leuk dat de club waar ik sinds een seizoen met veel plezier voetbal, nu ook een overeenkomst heeft met De Vaan en Masita. We gaan er alles aan doen om zowel de club als de leden zo goed mogelijk van dienst te zijn."

Arjen Vaandrager (eigenaar De Vaan Teamcenter) - "Nadat Erik vertelde dat WCR vrij kwam en ze best interesse hadden om eens naar ons voorstel te kijken, hebben we dit meteen toegestuurd. Rhoon en ons Teamcenter liggen op maar 10 minuten rijden van elkaar af, dus een samenwerking zag ik heel goed voor me. Ik ben dan ook zeer verheugd dat WCR uit Rhoon zijn vertrouwen heeft uitgesproken in ons."VVV Venlo en Masita verlengen samenwerking


Venlo, 4 april 2015

Masita en VVV-Venlo hebben het contract opengebroken en met 4 jaar verlengd.

VVV-Venlo Algemeen directeur Marco Bogers en Kurt Molin van Masita tekenden een overeenkomst die de twee partijen voor de komende 4 seizoenen aan elkaar verbindt.

“We zijn verheugd dat we ook de komende vier seizoenen weer onze gehele club in Masita kunnen kleden, van het eerste elftal tot onze jongste jeugd. Onze samenwerking gaat al terug tot in de jaren zeventig. Er wordt achter de schermen al volop gewerkt aan de nieuwe lijn voor het komende seizoen. En verder gaan we met Masita op zoek naar een samenwerking met onze PartnerClubs, zodat ook zij kunnen profiteren van deze contractverlenging”, laat directeur Marco Bogers weten.

Ook Kurt Molin van Masita is in zijn nopjes. “Nadat we vorige week de overeenkomst met MVV hebben getekend is VVV Venlo onze tweede profclub. Als Limburgs bedrijf zijn we erg blij dat we de samenwerking met VVV-Venlo kunnen continueren. Door dit partnership kunnen wij niet alleen de Masita producten op profniveau tonen, maar ook onze merken Sells van de keeperhandschoenen en Sportdoc op het gebied van sportmedische producten komen uitgebreid aan bod”.


Ook RVV Coal blijft de komende jaren De Vaan Teamcenter & Masita trouw

Rotterdam, 25 maart 2015

Gelukkig heeft RVV Coal in navolging van Spartaan’20 gekozen om na de doorstart van Masita het contract wat er al lag te respecteren.

Arie Blok, voorzitter RVV Coal, zegt hierover; "Na het faillissement van Masita hebben we met verschillende partijen om de tafel gezeten, maar hebben we mede doordat we pas net een jaar samenwerkte met De Vaan Teamcenter en dit goed verliep besloten bij De Vaan Teamcenter en Masita te blijven."

Eigenaar Arjen Vaandrager van De Vaan Teamcenter - "Ondanks dat RVV Coal andere aanbiedingen heeft gehad hebben ze toch voor Masita en De Vaan Teamcenter gekozen. De reden van RVV Coal dat ze niet na 1 jaar de samenwerking wilde stopzetten die heel goed liep doet me erg goed. Ook ik vond de samenwerking in het seizoen 2014/2015 een erg prettige en ben dan ook blij dat na Spartaan’20 zij de 2e club zijn die het oude contract respecteren."R.k.s.v. Spartaan'20 verlengt het contract met Masita en De Vaan Teamcenter

Rotterdam, 25 maart 2015

Na het faillissement van Masita eind 2014 was Spartaan’20 vrij om te onderhandelen met andere merken, maar gelukkig hebben zij gekozen om na de doorstart van Masita het contract te respecteren.

Erik Zijlmans Spartaan’20 zegt hierover het volgende: "na het faillissement van Masita heeft De Vaan ons constant op de hoogte gehouden van de gang van zaken rondom een eventuele doorstart van Masita. Nadat de doorstart een feit was waren we er met De Vaan snel uit en hebben we besloten om het contract zoals die er al lag te respecteren. Mede door de positieve toekomst van Masita en de goede service van De Vaan Teamcenter hebben wij alle vertrouwen in deze samenwerking."

Eigenaar Arjen Vaandrager van De Vaan Teamcenter - "Het was voor ons een enorme klap dat Masita failliet was gegaan. Wij zijn dan ook blij dat Masita een doorstart heeft gemaakt en we het contract met Spartaan’20 kunnen handhaven. Ook de komende jaren zullen we er alles aan blijven doen om de clubs en de leden zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn."


VV De Heeg uit Maastricht de volgende club die kiest voor De Vaan Teamcenter

Rotterdam, 25 maart 2015

Een meer dan bijzondere samenwerking tussen het Limburgse VV De Heeg uit Maastricht die een contract heeft getekend bij De vaan Teamcenter en Masita. Hoe komt een Limburgse club nou terecht bij een Rotterdamse leverancier…

Arjen Vaandrager (De Vaan Teamcenter) zegt hierover, "we doen al vele jaren op een ontzettend plezierige manier zaken en na al die tijd vroeg ik of ze niet een keer een contract voorstel wilden ontvangen. Dit vond VV De Heeg een zeer goed idee en de deal was dan ook snel beklonken. VV De Heeg is gewoon een leuke club en met super aardige mensen waar ik de komende jaren graag zaken mee blijf doen."

Wim Verweij (VV De Heeg) - "Na al een aantal jaar op een leuke manier samen te hebben gewerkt zijn wij als VV De Heeg ontzettend bij met het nieuwe contract met De Vaan Teamcenter. We zijn met de club de weg omhoog aan het inslaan en deze overeenkomst is een teken dat we goed bezig zijn."


Masita blijft komende jaren shirtsponsor MVV

Maastricht, 25 maart 2015

MVV draagt ook de komende seizoenen tenues van kledingfabrikant Masita uit Echt. De Maastrichtse club speelde de afgelopen jaren ook al shirts van het Limburgse merk.

Het lopende contract is nu voor drie seizoenen verlengd. Dat betekent dat MVV tot en met seizoen 2017-2018 in de shirts van Masita speelt. MVV-directeur Frans Erens is 'verguld' met het nieuwe kledingcontract. "We kiezen wederom voor een betrokken kledingleverancier die samen met ons in het verleden vele successen heeft mogen vieren", schrijft de directeur in een verklaring.
MVV gaat nu met het kledingmerk om tafel om een thuisshirt voor komend seizoen te ontwerpen. Dat wordt binnenkort gepresenteerd.

Masita ging eind 2014 failliet en maakte daarna een doorstart. MVV is de eerste Nederlandse betaald voetbalclub die tekent bij het 'nieuwe' Masita.


Masita Sportswear Back in Business

Rotterdam, 1 maart 2015

Onderstaande nieuwsbrief ontvingen wij van Masita.

Beste klant,

Vanaf maandag 2 maart om 09.00 uur staat het Masita Sportswear team weer voor je klaar. De definitieve doorstart is een feit. Kurt Molin is voor 100% terug bij Masita. Samen met Remko Sijben zet Kurt opnieuw de schouders onder Masita.

"Ik had nooit gedacht dat ik zo snel weer terug zou keren op mijn oude stekkie. Wij leveren de service en kwaliteit die jullie van ons gewend waren. Wij kunnen iedereen weer voorzien van de vertrouwde sportkleding én logistiek", aldus Kurt.

Onze TOP-collecties Barça en Brasil blijven gewoon leverbaar.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en een sportieve toekomst.

Met vriendelijke sportgroet,

Het Masita Sportswear team


De Vaan Teamcenter per direct de nieuwe kledingleverancier R.V.V. COAL


Rotterdam, 13 maart 2014

Op zondag 2 maart 2014 werd in de bestuurskamer van R.V.V. COAL het contract ondertekend tussen De Vaan Teamcenter, Masita en COAL. De Vaan zal vanaf heden de officiële kledingleverancier worden. Arjen Vaandrager; “wij zijn erg verheugd dat we deze langdurige samenwerking kunnen aan gaan met een van de oudste en mooiste clubs van Rotterdam Zuid”.


De Vaan Sportoutlet heeft 3 jaar geleden zijn deuren geopend. Door het grote succes van de Sport Outlet zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe tak, namelijk De Vaan Teamcenter. Binnen De Vaan Teamcenter willen we ons meer gaan richten op de verkoop van sportkleding aan sportclubs en -verenigingen. De contracten met r.k.s.v. Spartaan ’20 en R.V.V. COAL zijn hierin belangrijke stappen. De verbouwing van het nieuwe pand op de Zuidhoek in Rotterdam Zuid is al in volle gang. Begin april verwachten we dat het Teamcenter zijn deuren gaat openen en krijgt ook R.V.V.COAL zijn eigen ‘clubcorner’ in de shop. Tot die tijd bent u van harte welkom in De Vaan Sport Outlet voor de R.V.V. COAL kleding! Ook komt er een speciale vitrine in de kantine van R.V.V.COAL met een gedeelte van deze collectie.

Vanaf zaterdag 15 maart 2014 kunt u terecht bij De Vaan Sport Outlet voor de officiële R.V.V.COAL kledinglijn. Tevens kunt u via de De Vaan website uw kleding bestellen. Voor actuele openingstijden en contactgegevens van De Vaan Sport Outlet zie www.de-vaan.nl.


De Vaan Teamcenter nieuwe kledingleverancier r.k.s.v. Spartaan’20

Rotterdam, 14 februari 2014

Het bericht van Sportshop Chabot, dat zij helaas hun werkzaamheden hebben moeten stoppen, is ingeslagen als een bom bij onze voetbalclub. Middels deze weg willen we allereerst Sportshop Chabot en Michael Janse heel erg bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren en willen Michael heel veel succes wensen in zijn verder loopbaan.

Door dit bericht hebben wij als club snel moeten schakelen om met een nieuwe kledingleverancier te gaan samenwerken. Na een aantal gesprekken met diverse partijen zijn wij ervan overtuigd een heel mooi contract te hebben afgesloten met Masita en De Vaan Sportoutlet. Zij nemen het huidige contract over en de overeenkomst is  tevens verlengd.

Vanaf zaterdag 15 februari 2014 kunt u terecht bij De Vaan Sportoutlet voor de officiële Spartaan’20 kledinglijn. Tevens kunt u via de De Vaan website uw kleding bestellen. Voor actuele openingstijden en contactgegevens van De Vaan Sportoutlet zie www.de-vaan.nl.

Reactie Arjen Vaandrager; “Na het nieuws van Sportshop Chabot zijn we direct  in gesprek gegaan om onze club een mooi nieuw contract te kunnen aanbieden, dat zowel voor de leden als de club vele voordelen heeft.” Als echte Spartaner ben ik dan ook ontzettend trots dat we een contract tussen De Vaan Sportoutlet en r.k.s.v. Spartaan’20 hebben kunnen afsluiten voor de komende 5 seizoenen.

De Vaan Sportoutlet heeft 3 jaar geleden zijn deuren geopend. Door het grote succes van de Sportoutlet zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe tak, namelijk De Vaan Teamcenter. Binnen De Vaan Teamcenter willen we ons meer gaan richten op de verkoop van sportkleding aan sportclubs en verenigingen. Het contract met Spartaan ’20 is een eerste belangrijke stap hierin. De verbouwing van het nieuwe pand op de Zuidhoek in Rotterdam Zuid is al in volle gang. Begin april verwachten we dat het Teamcenter zijn deuren gaat openen. Tot die tijd bent u van harte welkom in De Vaan Sportoutlet voor de Spartaan’20 kleding!
 

 

adres: Zuidhoek 27 - Rotterdam | telefoon: 06 418 586 48 | e-mail: info@de-vaan.nl