Welkom op de website van De Vaan Teamcenter, uw specialist in Teamwear! Ben je als vereniging, club of school op zoek naar Teamwear dan zit je bij De Vaan Teamcenter op het juiste adres! We zijn al jaren bekend met De Vaan Sportoutlet wegens onze goede service, scherpe prijzen en kwaliteit.

De Vaan Sportoutlet heeft inmiddels klanten door heel Nederland of het nou om handbal, korfbal, karate, zwemmen of voetbal gaat, wij hebben een geschikt assortiment voor u! Doordat we met een standaard korting werken van +/-25% op de kleding en zelfs 35% op de voetballen van Masita, is het zeker de moeite waard om eens in de catalogus te kijken of eventueel een offerte aan te vragen.

Vanaf 1 april 2014 hebben we een nieuw Teamcenter geopend op de Zuidhoek in Rotterdam zuid die zich speciaal richt op het verkopen van de reguliere collectie van sportmerken Masita, Robey en Jartazi, en verenigingen die bij De Vaan onder contract staan. Zo heeft elke vereniging een eigen ‘corner’ in de shop met de gekozen clublijn en is de clublijn ook te bestellen per email.

 

 

adres: Zuidhoek 27 - Rotterdam | telefoon: 06 418 586 48 | e-mail: info@de-vaan.nl