Voorwaarden

Onderstaand treft u de voorwaarden aan die gelden voor ons bedrijf. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en koopovereenkomst tussen De Vaan en de koper.

Ophalen van goederen:
Aangezien wij geen ‘reguliere’ winkel zijn, is het belangrijk dat u altijd vooraf een telefonische afspraak maakt voor het ophalen van goederen. Indien u de bestelling zelf komt ophalen, geldt een contante of pin betaling als betalingswijze.

Versturen van pakketten:
Indien er voor u geen mogelijkheid is om de goederen af te halen, worden de producten in pakketvorm per post verstuurd tegen de standaard Post NL-tarieven. Het totaalbedrag inclusief verzendkosten zal dan eerst overgemaakt moeten worden. Zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, gaat het pakket de volgende werkdag op de post. Via Post NL is een pakket in 99% van de gevallen de volgende dag reeds bij u in huis. Als u extra zekerheid wilt, kunnen wij uw pakket onder rembours versturen. Deze extra kosten zullen uiteraard worden doorberekend aan de koper.

Zoals u ziet kunt u op verschillende manieren zaken met ons doen. Het is afhankelijk van hetgeen dat voor u op dat moment qua kosten en tijd het beste uitkomt.

Levering:
De artikelen worden allemaal geleverd zoals ze op de site aangeboden worden d.w.z. zonder garantie en zonder de mogelijkheid om het product om te ruilen. Dat is ook de reden dat wij de voorkeur geven aan het afhalen van goederen. Maar in al die jaren is het aantal klachten slechts op één hand te tellen en deze klachten zijn naar ieders tevredenheid afgehandeld. Het is belangrijk dat u vooraf de artikelomschrijving goed leest, zodat u precies weet wat u koopt.

Aan de artikelomschrijvingen, prijzen en afbeeldingen op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Bij twijfel of voor eventuele vragen kunt u altijd met ons contact opnemen.