Welkom bij De Vaan Sportoutlet

De specialist in het aankleden van u en uw sportteam! Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid outlet artikelen op voorraad. Hierbij valt te denken aan trainingspakken, presentatiepakken, windbreakers cq. regenjassen, coachjassen, sportshirts en polo's, shorts, sporttassen, sportkousen en sweaters van de merken Masita, Jartazi, Kelme, Adidas en Nike. Daarnaast hebben we natuurlijk ook attributen voor keepers, zoals keeperhandschoenen en volledige keepertenues. Onze collectie sportschoenen, voetbalschoenen en sneakers wisselt regelmatig en kunnen we veelal tegen absolute bodemprijzen aanbieden. Voetballen en zaalvoetballen kunt u ook vinden op onze website van de merken Derbystar, Jako, Jartazi, Samba en Masita.

Naast de outlet artikelen kunnen wij ook leveren uit de reguliere catalogus van Masita tegen absolute bodemprijzen! Deze artikelen staan ook vermeld op onze website.

-------------------------------------------------------------------------------
Nieuws!

Nieuwe clubcollecties van Spartaan'20, COAL en Besiktas zijn binnen! Voor het persbericht kijk op de nieuwssectie van onze website.

De Vaan Teamcenter verlengt contracten met r.k.s.v. Spartaan'20 en sv Besiktas. Voor het persbericht kijk op de nieuwssectie van onze website.

De Vaan Teamcenter, Robey Sportswear en SV DRL gaan komende jaren samenwerking aan. Voor het persbericht kijk op de nieuwssectie van onze website.

De Vaan Teamcenter trotse nieuwe kledingsponsor ZBC'97. Voor het hele persbericht kijk op de nieuwssectie van onze website.

-------------------------------------------------------------------------------


Openingstijden van De Vaan Teamcenter & Sportoutlet:

Woensdag van 11.00 tot 17.00
Vrijdag van 11.00 tot 17.00
Zaterdag van 9.30 tot 13.00

Winterstop
Vanaf maandag 24 december tot en met zondag 13 januari is de Vaan Sportoutlet en Teamcenter gesloten tijdens onze jaarlijkse winterstop. Per email zijn wij wel bereikbaar.

Adres De Vaan Teamcenter & Sportoutlet

De Vaan Teamcenter
Zuidhoek 27
3082 PB Rotterdam

Contactgegevens

E-mail: 		info@de-vaan.nl
Telefoonnummer:	06-41858648

Sportmerken in assortiment

Masita
Jartazi
Kelme
Jako
Nike
Puma
Adidas
Lacoste
Samba
Joma
Reebok


 Aanbieding

Masita London trainingspak
Winkelprijs 57,45

De Vaan prijs 25,00