Het bedrijf bestaat sinds 1 januari 2005 en is voor veel handelaren en euroshops reeds een begrip.

Maar ook particulieren die voor Valentijn, Halloween, kerst of andere gelegenheden leuke artikelen nodig hebben, weten ons te vinden. Verder zijn wij gespecialiseerd in wenskaarten. Naast onze grote voorraad en ruime keus aan wenskaarten, hebben wij ook regelmatig leuke en winstgevende partijgoederen in de aanbieding. Aangezien wij geen hoge kosten hebben voor huur van winkelruimte of auto’s, is het mogelijk de onkosten laag te houden zodat wij uiteindelijk de laagste prijzen aan onze klanten kunnen doorberekenen. 

Sinds 2009 verkopen we ook vuurwerk, zowel in de voorverkoop als in de directe verkoop op 29, 30 en 31 december. De Vaan heeft ook met de verkoop van vuurwerk zijn motto wat betreft een goede prijs- kwaliteitverhouding aanbieden in acht gehouden. Hierdoor zijn wij zaken gaan doen met Mercurius Vuurwerk. Dit merk is nu al een begrip aan het worden bij de echte vuurwerkliefhebbers die tegen een scherpe prijs heel goed vuurwerk kunnen kopen. Wilt u meer informatie over ons vuurwerk, klik dan op het kopje vuurwerk op de site. U wordt dan rechtstreeks doorgelinkt naar vuurwerkverkoopsite.

Sinds 23 februari 2011 hebben wij aan de zuidhoek 37a in Rotterdam een showroom geopend voor het ophalen van sportkleding. Hier kunt u op uw gemak de sportkleding die op de site staan komen bezichtigen,passen en ophalen. De openingstijden van de showroom zijn: Woensdag van 12:30 tot 15:00 en zaterdag van 11:00 tot 13:30. Let op in Mei en Juni kunnen er in verband met markten en braderien andere openingstijden zijn! Zie voor data dat ik gesloten ben onder het kopje contact .  .                                                          

In de afgelopen jaren hebben wij al honderden pakketjes verstuurd zowel onder rembours als per gewone post. Er zijn verschillende opties, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Afhalen van goederen kan uiteraard ook. Dat heeft zelfs de voorkeur aangezien u dan 'echt' kunt zien wat u koopt. Onze producten zijn zo duidelijk mogelijk omschreven en weergegeven aan de hand van foto’s op de website, desondanks is het beter om het product in het echt te zien en te voelen. Ons doel is een prijs te hanteren die voor u interessant is en goede service te verlenen om zo een goede relatie op te bouwen voor de toekomst.

Ons assortiment wordt constant aangevuld en uitgebreid met nieuwe producten, dus het is zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op onze site.

Alle goederen worden geleverd met BTW bon. Alle prijzen op de site zijn vermeld in euro’s inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn de standaard TNT-tarieven, daar wordt dus geen winst op gemaakt.

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u andere vragen, dan kunt u altijd per mail contact opnemen. U ontvangt gegarandeerd antwoord van ons.

Met vriendelijke groet,

Arjen Vaandrager
Partijhandel de Vaan
k.v.k Rotterdam 24387464
B.t.w. nr. 134790327